Welkom in het pittoreske Vreeland

Op zoek naar een leuke plek in de omgeving om te overnachten, wandel- en/of fietsroutes of leuke activiteiten in Vreeland?

Bekijk onze tips en partners om optimaal te kunnen genieten van Vreeland en de omgeving Stichtse Vecht.

OVERNACHTEN

Bent u opzoek naar een leuke plek in de omgeving om te overnachten? Mevr. Daalder is met drie verschillende B&B’s een samenwerking aangegaan:

B&B JAN

B&B Jan

B&B “Jan” is gevestigd in de voormalige bakkerij van Jan Kok, een vrijstaand achterhuis aan de Voorstaat in het historische hart van Vreeland, een schilderachtig dorpje aan de Vecht.

B&B ROOM ELEVEN

Room Eleven

‘Room Eleven’ ligt direct aan de Vecht. De moderne accommodatie met zonnige tuin en terras maakt onderdeel uit van een recent gerestaureerd rijksmonument uit 1773.

B&B DE WITTE REIGER

De Witte Reiger

B&B ‘de Witte Reiger’ is gelegen in een van de laatste ‘stiltegebieden’ van de provincie Utrecht te Loenen aan de Vecht. Centraal gelegen, halverwege Amsterdam en Utrecht.

Andere plekken om te overnachten? Kijk hier.

FIETS- & WANDELROUTES

Ontdek fietsend of wandelend het schitterende landschap van de Vechtstreek

FIETSEN

Fietsroutes

ANWB fietsroute: Hollandse Waterlinieroute.

 

Knooppunt 20: Fietroutenetwerk provincie Utrecht (route’s 2, 3, 4, 52). Deze route brengt je dwars door Weesp, Abcoude en Vreeland met uitzicht over de Vecht.

WANDELEN

Wandelroutes

Klompenpaden: Vredelantsepad vanaf het Dorpshuis in Vreeland. (Deze route is in verband met het broeden van de weidevogels gesloten tussen 15 maart en 15 juni. In die maanden is het verboden de route te lopen.)

 

Knooppunt 24: Wandelroutenetwerk provincie Utrecht (route’s 22, 26).

ACTIVITEITEN

De Utrechtse Vecht is werkelijk bij uitstek prachtig om dagtochten, familie-uitjes of een romantisch uitje op het water te maken. Vaar langs historische molens en prachtige natuur alsof je in een schilderij vaart.

M.S. LABORA - FOOD ARRANGEMENT

M.S. Labora

M.S. Labora is een luxe motorjacht van 13.21 meter lang en 4.00 breed. In 1973 is dit voormalig directieschip van de Koninklijke Shell gebouwd. Het schip is robuust gebouwd en nu nog heeft een dieselmotor. Vele gasten van de gemeente Amsterdam en de koninklijke Shell hebben met dit schip tochten gemaakt door de Amsterdamse grachten, het Noordzeekanaal en het IJsselmeer.  Van de Labora is er maar een gebouwd. Een varend monument.

 

Eind 2018 is dit schip overgenomen door Labora Classique om luxe vaartochten te verzorgen op elke gewenste locatie.

UW SALONBOOT

Uw Salonboot

“La Vita è Bella”, de Vecht en Loosdrechtse Plassen zijn uitermate geschikt om een intiem boottochtje of rondvaart te maken voor een heerlijk dagje uit.