Mevr. Daalder

Traiteurshop

FOOD IS THE INGREDIENT THAT BIND US TOGETHER.

Geniet THUIS! van onze Mevr. Daalder Traiteurshop zoals u van ons gewent bent. In onze traiteurshop vindt u heerlijk vers bereide producten die u heel gemakkelijk kunt bestellen via ons online bestelsysteem. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij ons aan de Lindengracht af te halen maar ook bij u thuis te laten bezorgen. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen dient u zelf de producten/maaltijden nog even op te warme volgens bijgeleverd advies. Onze Traiteurshop is geopend op donderdag t/m zaterdag van 17.00-19.00 uur. Geef uw bestelling vóór 16.00 uur op de gewenste datum aan ons door.

Wij serveren diverse soepen, maaltijden, desserts en producten vanuit onze traiteurshop. Combineer diverse producten om uw eigen menu en/of maaltijd samen te stellen om optimaal te kunnen genieten van ons aanbod. Kortom… geen voorbereiding, geen boodschappen doen en geen stress! Dit hebben wij allemaal voor u gedaan! Onbezorgd genieten van onze heerlijke traiteursproducten. Onze producten zijn zo samengesteld dat u zelf alleen de chef hoeft te spelen door de gerechten op te warmen en/of af te garneren, natuurlijk met onze tips en bereidingsadvies,  terwijl u doet waar u goed in bent…

 

Aan tafel!

DE MISSIE VAN ONZE TRAITEURSERVICE

Onze dagelijkse missie binnen onze traiteurservice is simpel: lekker eten waar u zorgeloos van kunt genieten. In onze traiteurshop vindt u heerlijke verse producten. Voor ieder wat wils variërend en wisselend per seizoen. De maaltijden/producten dient u thuis alleen nog even warm te maken volgens bijgeleverd advies terwijl u doet waar u goed in bent… Aan tafel!

Zo werkt onze online Traiteurshop

Gemakkelijk & snel!

maaltijden - rond

Datum & tijdstip

Kies uw gewenste datum en tijdstip, dan weten wij wanneer en hoe laat u uw bestelling wilt komen ophalen of laten bezorgen. Wij bezorgen tussen 17.00-19.00 uur. Wij zullen iedere dag een route plannen om alle maaltijden zo snel mogelijk te kunnen leveren.

 

Geef uw bestelling vóór 16.00 uur op de gewenste datum aan ons door.

Voor het afhalen/bezorgen van onze traiteursproducten zijn wij geopend van donderdag t/m zaterdag tussen 17.00-19.00 uur.

Maak uw keuze & bestel

Waar heeft u zin in? Scroll door ons bestelsysteem en bekijk ons heerlijke aanbod. Voedzame en verantwoorde gerechten, voor ieder wat wils, pure smaken zonder poespas. Combineer diverse producten om uw eigen menu en/of maaltijd samen te stellen om optimaal te kunnen genieten van ons aanbod.

 

Onze maaltijden zijn gemakkelijk op te warmen volgens bijgeleverd advies.

Heeft u een allergie? Neem contact met ons op of geef dit aan bij opmerkingen.

Afhalen & Bezorgen

Betaal gemakkelijk via iDeal in ons online bestelsysteem en kom uw bestelling afhalen op het door u gekozen tijdstip bij Mevr. Daalder aan de Lindengracht in Vreeland of op de gewenste datum bij u thuis!

Liever per pin betalen? Geef uw bestelling telefonisch door via 0294-745390.

BEZORGEN

Houdt u bij het afhalen ook rekening met de instructies en richtlijnen van Rijksoverheid en RIVM met het afstand houden van de minimale 1,5 meter (het dragen van een mondkapje is verplicht). Het kan zijn indien u komt afhalen dat wij vragen even buiten te wachten op het terras.