Mevr. Daalder

TakeAway

LIFE IS SHORT, ORDER THAT TAKEAWAY.

Mevr. Daalder TakeAway is onze warme afhaalservice van smaakvolle en verse gerechten, kant en klaar om zo thuis op tafel te zetten en direct van te genieten. Onze TakeAway is geopend op donderdag t/m zaterdag van 17.00-19.30 uur. Wij zijn vanaf 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor het doorgeven van dieetwensen of eventuele aanvullende informatie.

IF YOU CAN’T STAY…..

…..THEN TAKE IT AWAY!

Zo werkt onze TakeAway service

Super makkelijk!

salade biet-round

Datum & tijdstip

Kies uw gewenste datum en tijdstip, dan weten wij wanneer en hoe laat u uw bestelling wilt komen ophalen en zorgt onze keuken ervoor dat uw eten zo vers mogelijk en warm met u mee kan.

Voor TakeAway afhalen zijn wij geopend van donderdag t/m zaterdag tussen 17.00-19.30 uur.

Maak uw keuze & bestel

Waar heeft u zin in? Scroll door ons menu en bekijk ons heerlijke aanbod. Voedzame en verantwoorde gerechten, voor ieder wat wils, pure smaken zonder poespas.

Heeft u een allergie? Neem contact met ons op of geef dit aan bij opmerkingen.

Betaal & let’s take it away…

Betaal gemakkelijk via iDeal in ons online bestelsysteem en kom uw bestelling afhalen op het door u gekozen tijdstip bij Mevr. Daalder aan de Lindengracht in Vreeland.

Liever per pin betalen? Geef uw bestelling telefonisch door via 0294-745390.

Houdt u bij het afhalen ook rekening met de instructies en richtlijnen van Rijksoverheid en RIVM met het afstand houden van de minimale 1,5 meter (het dragen van een mondkapje is verplicht). Het kan zijn indien u komt afhalen dat wij vragen even buiten te wachten op het terras.