Vacature

Zelfstandig werkend kok/

(aankomend) Souschef

Salarisindicatie; €2.600 – €3.000 bruto per maand

(excl. 8% vakantietoeslag)

Dienstverband; fulltime

WAT BIEDEN WIJ?

  • Je krijgt een afwisselende baan binnen een inspirerende en informele werkomgeving
  • Je werkt samen met gemotiveerde collega’s die streven naar succes en plezier op de werkvloer
  • Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbreden
  • Je krijgt de kans jezelf te verdiepen en waar nodig verdere scholing te volgen
  • We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Salaris €2.600 – €3.000 bruto per maand (excl. 8% vakantieteslag), afhankelijk van ervaring en leeftijd
  • Aanvullende vergoedingen: Fooi en vakantiegeld
  • Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd (12 maanden)

WAT GA JE DOEN?

Als souschef ben je verantwoordelijk voor de bereiding van de gerechten volgens afgesproken instructies en werkprocessen. Je delegeert taken aan de keukenbrigade en bent eindverantwoordelijk bij afwezigheid van de chef kok. Je leidt het team door zelf het goede voorbeeld te geven, motiveert op coachende wijze. Je streeft een hoog kwaliteitsniveau na en hebt oog voor details. Je ziet toe op efficiënt en verantwoord gebruik van ingrediënten en assisteert de chefkok in het behalen van de inkoopmarges. Naast lunch en diner in het eetcafé verzorg je met het team ook de hapjes/gerechten voor de meetings & events. Je zorgt voor afstemming met de bediening en communiceert helder en duidelijk naar je collega’s. Verder draag je ideeën aan voor nieuwe gerechten en kom je met voorstellen ter verbetering van werkprocessen en gerechten.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een passie voor koken/gastronomie, groente en bent leergierig
  • Je bent creatief, inspirerend en heeft het teambelang hoog zitten
  • Je bent een meewerkend leidinggevende die je medewerkers coachend begeleid
  • Je houdt van aanpakken en bent pas tevreden als het werk klaar is
  • Je bent stressbestendig en bewaart in alle rust het overzicht in hectische situaties
  • Je bent collegiaal en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent gastgericht en streeft naar de hoogste gasttevredenheid
  • Je doorziet snel knelpunten en gaat altijd oplossingsgericht te werk
  • Je hebt ervaring als Zelfstandig werkend kok/Chef de Parti of Souschef
  • Je hebt MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau
  • Je bent full-time beschikbaar

Nou. Dan zit er nog maar één ding op. Solliciteren. Dat doe je via ons online sollicitatieformulier of door een persoonlijke motivatie en cv naar info@mevrdaalder.nl te sturen. Wie weet tot snel!

Sinds 2020 is Mevr. Daalder gevestigd in het pittoreske drop Vreeland. Eten, drinken, genieten. Wij combineren het. Allemaal volgens onze eigen standaard. Ongedwongen, vertrouwd en vol passie. De ligging is in de prachtige omgeving nabij Loosdrecht, Loenen a/d Vecht, Nederhorst den Berg, Hilversum en Weesp. Mevr. Daalder is een plek waar gasten tot rust komen en genieten, maar ook goed en effectief kunnen vergaderen of werken. Bij ons hoef je niet strak in pak te verschijnen, zijn je ellebogen welkom op tafel en knijpen we een oogje toe als je bestek signalen niet helemaal kloppen. Iedereen is welkom op ieder moment van de dag. Maak deel uit van het team en breng de sfeer samen tot leven. Gastvrijheid en proactief inspelen op de wensen van de gasten zit van nature in je en je gaat graag uitdagingen aan.

Mevr. Daalder heeft een keuken waarbij respect voor de smaken en de veelzijdigheid van ingrediënten centraal staan. Wij koken zoveel mogelijk met ingrediënten uit het seizoen. Waarom? Daar kunnen we kort over zijn. Het is gewoon lekkerder. Bij Mevr. Daalder wisselen wij dan ook vaak van gerechten bestaande uit nieuwe smaken en klassiekers, puur en stijlvol . Chef heeft een voorliefde voor groenten en kruiden in allerlei vormen, daarom staat onze keuken ook hier om bekend. Wij doen alles net even anders en laten ons inspireren door ingredienten en smaken van over de hele wereld. Onze groentengerechten worden benaderd net als vis en vlees. Wij vinden dat groenten diezelfde aandacht in de keuken verdient. Gemaakt met passie en geserveerd met liefde.