Sinds 2020 is Mevr. Daalder gevestigd in het pittoreske drop Vreeland. Eten, drinken, genieten. Wij combineren het. Allemaal volgens onze eigen standaard. Ongedwongen, vertrouwd en vol passie. De ligging is in de prachtige omgeving nabij Loosdrecht, Loenen a/d Vecht, Nederhorst den Berg, Hilversum en Weesp. Mevr. Daalder is een plek waar gasten tot rust komen en genieten, maar ook goed en effectief kunnen vergaderen of werken. Bij ons hoef je niet strak in pak te verschijnen, zijn je ellebogen welkom op tafel en knijpen we een oogje toe als je bestek signalen niet helemaal kloppen. Iedereen is welkom op ieder moment van de dag. Maak deel uit van het team en breng de sfeer samen tot leven. Gastvrijheid en proactief inspelen op de wensen van de gasten zit van nature in je en je gaat graag uitdagingen aan.
WAT BIEDEN WIJ?
WIE BEN JIJ?
WAT GA JE DOEN…?
Als souschef ben je verantwoordelijk voor de bereiding van de gerechten volgens afgesproken instructies en werkprocessen. Je delegeert taken aan de keukenbrigade en bent eindverantwoordelijk bij afwezigheid van de chef kok. Je leidt het team door zelf het goede voorbeeld te geven, motiveert op coachende wijze. Je streeft een hoog kwaliteitsniveau na en hebt oog voor details. Je ziet toe op efficiënt en verantwoord gebruik van ingrediënten en assisteert de chefkok in het behalen van de inkoopmarges. Naast lunch en diner in het eetcafé verzorg je met het team ook de hapjes/gerechten voor de meetings & events. Je zorgt voor afstemming met de bediening en communiceert helder en duidelijk naar je collega’s. Verder draag je ideeën aan voor nieuwe gerechten en kom je met voorstellen ter verbetering van werkprocessen en gerechten.
Nou. Dan zit er nog maar één ding op. Solliciteren. Dat doe je via ons online sollicitatieformulier of door een persoonlijke motivatie en cv naar info@mevrdaalder.nl te sturen. Wie weet tot snel!