OVER ONS

Ons verhaal

Mevr. Daalder opende haar deuren februari 2020.

daalderimpressie - rond

Trots op onze kennis, gastvrijheid en vaardigheden

Mevr. Daalder is een sfeervol en gastvrij eetcafé gelegen in het pittoreske Vreeland. Eigenaresse Gaby Daalder is een en al hartelijkheid, heeft een ruime ervaring in de horeca en wordt hierbij ondersteund door een gedreven en enthousiast team. Als gast merk je dat in persoonlijke aandacht, professionaliteit, plezier en ervaring. Heerlijk genieten genieten in combinatie met een informeel thuisgevoel in een dorps eetcafé met een stadse uitstraling. Gezellig, gastvrij en ongedwongen. Ons sociale hart is groot. Wij geven jonge mensen met veel liefde en passie de ruimte om te groeien in de horeca. Wij zijn een eetcafé met net dat beetje extra. Dat het van binnenkomst tot weggaan klopt, daar streven we naar.

Eigenaresse-Gaby Daalder

Het geheim van onze keuken…

Bij Mevr. Daalder zijn wij altijd opzoek naar vernieuwing en creativiteit.  Bij het bereiden van de gerechten staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Zo gebruiken we o.a. plantaardige boter en room, maken de keuze voor dieren met een goed leven, gaan altijd voor versheid, seizoensproducten en proberen wij zoveel mogelijk gezond en verantwoord te koken. Wij maken gebruik van veel verse groente en kruiden wat ook terug te vinden is in onze vegetarische en vegan gerechten, waar wij dan ook zeer trots op zijn!

 

Onze chef Jeffrey Koopmans haalt zijn inspiratie voor ingrediënten en recepten van over de hele wereld. Zijn kookstijl is eigentijds met bijzondere combinaties en pure smaken. Ondanks zijn liefde voor de klassiekers staat hij altijd in voor innovatie en geeft hij graag zijn eigen draai aan hier aan. Elke dag streeft hij samen met zijn team er naar om gasten een geweldige dag of avond te bezorgen.  Een ervaring/belevening die hij samen met Gaby wil laten overkomen zoals wij vinden dat een eetcafé hoort te zijn. Wij hebben dan ook besloten om alleen maar dingen op onze kaart te zetten die wij zelf ook lekker vinden zodat wij allen 100% achter onze ideeën en creaties staan.

Chef-Jeffrey Koopmans