Meetings & Events

Mevr. Daalder heet u en uw gasten graag van harte welkom!

 

Mevr. Daalder is een eetcafé met net dat beetje extra waar iedereen zich thuis voelt. De ligging is in de prachtige omgeving nabij Loosdrecht, Loenen a/d Vecht, Nederhorst den Berg, Hilversum en Weesp. Bij Mevr. Daalder is het net als thuiskomen. Iedereen is welkom op ieder moment van de dag, zowel jong als oud. Geniet van een verzorgd hapje, een drankje, borrel of zakelijke bijeenkomst. Wij bieden verschillende mogelijkheden rondom uw meeting en/of event. Ons aanbod is ook zeer geschikt om met elkaar te combineren naar uw wens.

 

Eigenaresse Gaby Daalder heeft een ruime ervaring in de horeca en wordt hierbij ondersteund door een gedreven en enthousiast team. U kunt er dus vanuit gaan dat bij Mevr. Daalder uw meeting en/of event compleet kan worden verzorgd, zodat u samen met uw gasten volop kunt genieten van een geslaagde en gezellige dag of avond, op een mooie locatie in het pittoreske dorp Vreeland.

 

Mocht ons aanbod toch niet volledig aansluiten op uw wensen of wilt u een op maat gemaakt overzicht van de mogelijkheden en wat de kosten zijn m.b.t. uw wensen en ideeën? Stuur dan gerust een email naar info@mevrdaalder.nl.

meetingroom round icon

Meetings

Mevr. Daalder biedt u en uw collega’s een mooie gelegenheid om de sleur van de vaste werkplek te verlaten. Onze bovenruimte is uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten en/of vergaderingen. De ruimte kan naar wens worden ingericht. Dus of u nu wil vergaderen, trainen of presenteren, wij passen de ruimte daarop aan.

Reserveren round icon

Privé diner

Geniet met vrienden, kennissen, familie of collega’s van een privé lunch, high tea, diner, borrel of samenkomen. Een verzorgd hapje en drankje voor bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, babyshower of verjaardag? Maak een keuze uit ons diverse aanbod en laat u culinair verwennen door ons team.

borrel round icon

Feesten & Partijen

Heeft u iets te vieren? Bij een feestelijk samenkomen horen uiteraard lekkere hapjes. Samen proosten en genieten van verschillende lekkernijen. Wij bieden diverse borrelhapjes en arrangementen om te combineren om u en uw gasten helemaal te kunnen ontzorgen zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Mevr. Daalder Living room

De naam zegt het al… een ontspannen ruimte in huiselijke sfeer. Boven het eetcafé beschikt Mevr. Daalder over een aparte ruimte met uitzicht over ons terras, de appelboomgaard en muziekkoepel. Deze ruimte is zeer geschikt voor een gezellig (klein) samenkomen met vrienden, kennissen of familie. Geniet van een private lunch/dining of een gezellige borrel.

Deze ruimte is tevens uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten en/of vergaderingen. De ruimte kan naar wens worden ingericht. Dus of u nu wil vergaderen, trainen of presenteren, wij passen de ruimte daarop aan. De ruimte beschikt over alle faciliteiten zoals een flatscreen voor presentaties, flipover en wifi.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken via info@mevrdaalder.nl

GESCHIKT VOOR

 • Private lunch of diner
 • High Tea
 • Kleine bijeenkomsten
 • Vergaderingen en/of presentaties
 • Werkruimte / Flexwerkplek

FACILITEITEN

 • Flatscreen voor presentaties
 • Flipover
 • Wifi
 • Eigen toilet
 • Dakterras met openslaande deuren
 • Kleine koffiemachine
 • Eet- en drinkmogelijkheden verzorgt door Mevr. Daalder