MEETINGS & EVENTS

Ook voor speciale gelegenheden verwelkomen wij u graag!

 

Geniet van een verzorgd hapje, een drankje, borrel of zakelijke bijeenkomst. Wij bieden verschillende mogelijkheden rondom uw meeting en/of event. Ons aanbod is ook zeer geschikt om met elkaar te combineren naar uw wensen en ideeën. 

 

Eigenaresse Gaby Daalder heeft een ruime ervaring in de horeca en wordt hierbij ondersteund door een gedreven en enthousiast team. U kunt er dus vanuit gaan dat bij Mevr. Daalder uw meeting en/of event compleet kan worden verzorgd, zodat u samen met uw gasten volop kunt genieten van een geslaagde en gezellige dag of avond.

 

Mocht ons aanbod toch niet volledig aansluiten op uw wensen of wilt u een op maat gemaakt overzicht van de mogelijkheden en wat de kosten zijn m.b.t. uw wensen en ideeën? Stuur dan gerust een email naar info@mevrdaalder.nl.

MEETINGS

 

Ontspannen en zorgeloos vergaderen.

 

Mevr. Daalder biedt u en uw collega’s een mooie gelegenheid om de sleur van de vaste werkplek te verlaten. Onze bovenruimte (Mevr. Daalder Living room) is uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten en/of vergaderingen. De ruimte kan naar wens worden ingericht. Dus of u nu wil vergaderen, trainen of presenteren, wij passen de ruimte daarop aan. De ruimte beschikt over alle faciliteiten zoals een flatscreen voor presentaties, flipover en wifi. Wij kunnen gedurende de vergadering zorgen voor hapjes, drankjes, lunch of andere lekkernijen. In onze “vergaderruimte” bieden wij plek voor maximaal 12 personen.

PRIVATE DINING

 

Laat je culinair verwennen en beleef het met elkaar.

 

Geniet met vrienden, kennissen, familie of collega’s van een privé lunch, high tea, diner, borrel of samenkomen. Een verzorgd hapje en drankje voor bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, babyshower of verjaardag? Maak een keuze uit ons diverse aanbod en laat u culinair verwennen door ons team in onze aparte ruimte met ongedwongen sfeer. Deze mogelijkheid is voor maximaal 14 personen.

HIGH TEA

 

Let’s share some positivi-tea…

 

Gezellig bijkletsen en eten met vrienden/vriendinnen? Of een verzorgd hapje en drankje voor bij een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, babyshower of verjaardag? Wij serveren op aanvraag een high tea. De high tea is te reserveren vanaf 8 personen. Wij maken een samenstelling van diverse zoete en hartige lekkernijen.

FEESTEN & PARTIJEN

 

Er is altijd wel een reden voor een feestje.

 

Heeft u iets te vieren? Bij een feestelijk samenkomen horen uiteraard lekkere hapjes. Samen proosten en genieten van verschillende lekkernijen. Wij bieden diverse borrelhapjes en arrangementen om te combineren om u en uw gasten helemaal te kunnen ontzorgen zodat u alleen maar hoeft te genieten. Van bedrijfsborrel tot jubileum en van baby shower tot receptie. Ons team staat klaar om te helpen bij het plannen van een onvergetelijk event.

 

Wilt u liever een intiemer samenkomen in een kleine setting? Bekijk dan de mogelijkheden over onze privé ruimte (Mevr. Daalder Living Room) met uitzicht over ons terras, de appelboomgaard en muziekkoepel.

MEVR. DAALDER LIVING ROOM

 

Onze privé ruimte in huiselijke setting.

 

De naam zegt het al… een ontspannen ruimte in huiselijke sfeer. Boven het eetcafé beschikt Mevr. Daalder over een aparte ruimte met uitzicht over ons terras, de appelboomgaard en muziekkoepel. Deze ruimte is zeer geschikt voor een gezellig (klein) samenkomen met vrienden, kennissen of familie. Geniet van een private lunch/dining of een gezellige borrel.

 

Deze ruimte is tevens uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten en/of vergaderingen. De ruimte kan naar wens worden ingericht. Dus of u nu wil vergaderen, trainen of presenteren, wij passen de ruimte daarop aan. De ruimte beschikt over alle faciliteiten zoals een flatscreen voor presentaties, flipover en wifi.

GESCHIKT VOOR

 

 • Private lunch of diner
 • High Tea
 • Kleine bijeenkomsten
 • Vergaderingen en/of presentaties
 • Werkruimte / Flexwerkplek

FACILITEITEN

 

 • Flatscreen voor presentaties
 • Flipover
 • Wifi
 • Eigen toilet
 • Dakterras met openslaande deuren
 • Kleine koffiemachine
 • Eet- en drinkmogelijkheden verzorgt door Mevr. Daalder