Groepsdiner

Dinner tastes better when you eat it together…

 

Met het gehele gezelschap culinair dineren? Wij bieden diverse mogelijkheden. Laat je verrassen door onze chef en zijn team en geniet van heerlijke smaakcombinaties en creaties.

TASTING MENU

3 gerechten menu € 45,00 per persoon

Voor-, hoofd-, en nagerecht

4 gerechten menu € 55,00 per persoon

Voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht

Speciaal samengesteld menu. Ontdek onze gerechten en wordt verliefd op nieuwe smaken, geniet van klassiekers en laat je verrassen. Onze chef laat zich inspireren door ingrediënten en smaken van over de hele wereld. Samen met zijn team creëren hun gerechten die je minstens één keer in je leven geprobeerd moet hebben. Gemaakt met passie en geserveerd met liefde.

SHARED DINING

v.a. € 45,00 per persoon

Gezellig met een grote groep eten maar geen zin om lang te wachten tot iedereen een keuze heeft gemaakt. Dan is de shared dining echt iets voor jullie! Geniet gezellig met elkaar van allerlei heerlijke gerechten. Wij serveren vis, vlees en vegetarisch (vegan) en natuurlijk heerlijk desserts.

Bij de voorgerechten serveren wij brood met pesto, aioli van geroosterde knoflook en olijfolie. Bij de hoofdgerechten serveren wij verse friet met piccalillymayonaise en salade.

RESERVEREN?

Dieet- en/of allergie wensen

Het is bij ons geen enkel probleem. Graag vernemen wij wel vooraf uw allergie of dieetwensen. De chef en zijn team kunnen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden zodat jou bijeenkomst zo soepel mogelijk verloopt.