MEETINGS & EVENTS

Mevr. Daalder heet u en uw gasten graag van harte welkom! Mevr. Daalder is een eetcafé met net dat beetje extra waar iedereen zich thuis voelt. Eigenaresse Gaby Daalder heeft een ruime ervaring in de horeca en wordt hierbij ondersteund door een gedreven en enthousiast team. U kunt er dus vanuit gaan dat bij Mevr. Daalder uw meeting en/of event compleet kan worden verzorgd, zodat u samen met uw gasten volop kunt genieten van een geslaagde en gezellige dag of avond, op een mooie locatie in het pittoreske dorp Vreeland.

MOGELIJKHEDEN

Mevr. Daalder biedt een prachtige locatie voor meetings & events. Van bedrijfsborrel tot receptie en van familiediner tot bijeenkomst. Mevr. Daalder staat klaar om te helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement.

Lekker lunchen

Wij bieden een heerlijk shared luncharrangement die uitermate geschikt is voor gezelschappen tussen de 10 en 25 personen. Tevens is dit arrangement uit te breiden met diverse supplementen.

 

Gezellig High Tea-en

Ontspannen en onbezorgd bijkletsen tijdens uw High Tea, dat doet u bij Mevr. Daalder. Wie houdt van zoet komt bij ons zeker aan zijn/haar trekken. Natuurlijk wordt ook de hartige trek gestild met diverse sandwiches en scones met Devonshire clotted cream.

 

Uitgebreid dineren

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een familie- of verjaardag diner? Voor grotere gezelschappen tussen de 10 en 25 personen kunnen wij een uitgebreid shared dining menu serveren of een menu speciaal voor u samengesteld door de chef.

 

Voor bij de borrel

Mevr. Daalder biedt u verschillende borrelarrangementen. Samen proosten en genieten van de lekkerste hapjes. Wij bieden diverse borrelhapjes en arrangementen, van bites tot een luxe borrelplank. Een gezellige borrel naar uw wensen en ‘smaak’.

 

Ontspannen vergaderen

Mevr. Daalder biedt u en uw collega’s een mooie gelegenheid om de sleur van de vaste werkplek te verlaten. Bij Mevr. Daalder hebben we een aparte ruimte voor meetings. De ruimte kan naar wens worden ingericht. Dus of u nu wil vergaderen, trainen of presenteren, wij passen de ruimte daarop aan. De ruimte beschikt over allefaciliteiten zoals een flatscreen voor presentaties, flipover en wifi.

MEVR. DAALDER LIVING ROOM

Boven beschikt Mevr. Daalder over een aparte ruimte (Mevr. Daalder Living room). Deze ruimte is geschikt voor uw zakelijke bijenkomsten en/of vergaderingen of geniet van een intiem samenkomen met vrienden, of maak juist nieuwe, tijdens een High Tea of borrel.

 

– Deze ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen –

Schermafbeelding 2021-11-01 om 22.51.26

NEEM CONTACT MET ONS OP

info@mevrdaalder.nl

0294-745390

* = verplicht